Hulp nodig voor een eigen website? Ik help je graag! Het is mijn passie om mensen te helpen, juist als het gaat om websites bouwen als je er zelf geen kennis van hebt of het gewoonweg niet ziet zitten. 

 

zie mij als een tussenpersoon die je helpt om een website te maken

 

Een website laten bouwen kost redelijk veel geld. Maar als het gaat om een eenvoudige website zijn er meer mogelijkheden die een stuk goedkoper zijn! Bijvoorbeeld een website bouwen middels CMS (content management systeem). Oftewel; via bestaande software kun je zelf aan de slag om, op relatief eenvoudige wijze, je eigen website te bouwen én te onderhouden. Hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Wel enige creativiteit...en mocht je deze creativiteit niet helemaal in je hebben; dan ben ik er graag voor je om je hiermee verder te helpen!

 

Met de provider www.jouwweb.nl heb ik persoonlijke goede ervaringen. Heb inmiddels ook ruime kennis opgedaan van de mogelijkheden. En mocht je ergens niet uitkomen, is er altijd de helpdesk (via mail).

Met CMS kun je bijvoorbeeld het volgende op je website plaatsen:

  • Teksten, afbeeldingen en video's
  • Nieuws- en blogberichten 
  • Menu's en formulieren 
  • Foto album 
  • Contactformulier (met evt. meerkeuzevelden) 

 

De tarieven zijn redelijk laag. Je hebt 4 verschillende pakketten; Gratis - Lite - Pro - Business.

Ervaring

Jaren geleden ben ik aan de slag gegaan voor een vriendin. Zij wenste een website voor de verkoop van zelfgemaakte taarten. Inmiddels heb ik, met veel plezier, voor meerdere mensen een website mogen bouwen. Denk aan beginnende ondernemingen, stichtingen, gastouderopvang, kraamzorg, mannenkoor, zendingswerk, webshop, een startende reisorganisatie...en er komen nog meer leuke websites online! 

Klik op deze link voor een overzicht van de websites.